Vinduespolering

Dit firma eller din ejendom fortjener flotte og spejlblanke vinduer. De giver et flot og æstetisk udtryk. De signalerer ordentlighed og omhu. Det kan nogle steder være et uoverskueligt problem at få vinduespoleret alle overflader. Nogle vinduer er nemlig svært tilgængelige. Derfor undlader man det år efter år, fordi det kan være alt for uoverkommeligt og dyrt at stille stillads op, bare for en vinduespolering. Det er derfor, at mange venter med vinduespoleringen. Hvad er så løsningen for vinduespolering af svært tilgængelige ruder og vinduesoverflader? Hvordan kan vi holde vores bygning flot og præsentabel uden af skulle ofre en formue på at få stillet stilladser op?

Hos Klatreteknik tilbyder vi en hurtig og omkostningslav løsning

Fordelene for vores kunder er helt indlysende ved at bruge en vinduespolerer, der kan sin erhvervsklatring. Først og fremmest kan vinduespolereren hurtigt få adgang til sit arbejdsområde med et sæt reb, og uden brug af stillads og lifte. I nogle byområder er det typisk meget besværligt at få opsat stilladser eller lifte. Klatreteknik overflødiggøre stilladser og lifte ved vinduespudsning. Vi gør det også muligt at arbejde hurtigt og sikkert på de vinduesområder, som ellers ville være næsten umulige at få adgang til, når vinduespolering skal udføres.

Vores kunder får en topprofessionel vinduespolering

De teknikker, som Klatreteknik i dag dækker, har gjort at stort set alle typer af vinduespolering både for private og for virksomheder kan løses langt lettere og mere økonomisk. Det skyldes kombinationen af hurtig adgang med vores professionelle teams, som alle besidder den rigtige fysik og solide tekniske kompetencer.

Få et godt tilbud på vinduespolering før de andre

Der går langt kortere tid fra ordrebestilling på vinduespoleringen til den er udført. Det gør det attraktivt også til de mindre vinduespolering opgaver. Med vores professionelle erhvervsklatring, løser Klatreteknik alle former for vinduespolering, lige netop der, hvor du selv eller almindelig vinduespolering ikke kan nå uden først at opsætte et stillads eller lift system.

Kontakt os på e-mail kontakt@klatreteknik.dk på telefon 28 15 01 29 eller send en besked her

Se også vores ydelser inden for facaderenovering, tagreparation og skorstens reparation.