Rope access offshore

Teknik og erfaring er afgørende

Hos Klatreteknik har vi stor erfaring med brugen af Rope Access Offshore. De teknikker, som Rope Access Offshore i dag dækker, har gjort at stort set alle vedligeholdelsesopgaver på Offshore platforme i energiindustrien kan løses langt lettere og mere økonomisk. Det skyldes kombinationen af hurtig adgang med små professionelle teams, som alle besidder den rigtige fysik og solide tekniske kompetencer.

Relevant certificering giver kvalitet

Når du har brug for at få løst en opgave her og nu, så kan vi sende et eller flere Rope Access Teams Offshore afsted. Det siger sig selv, at vores offshore medarbejdere er helt opdateret med alle de nyeste metoder og har alle de relevante certifikater, såsom f.eks.:

  • Svejse certifikater
  • NDT certifikater
  • Epoxy
  • Confined Space 

samt andre relevante certikater i relation til Rope Access Offshore opgaver. Vores certificering og professionelle tilgang til opgaverne, er din sikkerhed for kvalitet, uanset hvilke opgave, vi skal løse som en Rope Access Offshore opgave.  Desuden har alle vores teknikere naturligvis et IRATA certifikat. Der vil altid være en gyldig IRATA level 3 til supervisors på alle opgaver. Ligeledes kan alle vores professionelle offshore teknikere naturligvis begå sig på engelsk både i skrift og tale. Det er en uundværlig kompetence.