Reparation af skorsten

Vi kan naturligvis også stå for reparation af skorstene og murværk på taget. Reparation af skorstene kræver en særlig ekspertise, som klatreteknik.dk har.  Vi kommer hurtigt op til skorstenen og kan med det samme konstatere, hvad der er brug for til reparation af din skorsten. Samtidig checker vi naturligvis om der er andre følgeskader, som kræver handling her og nu.

Stolte traditioner giver kvalitet

Det er ikke nok bare at lægge et par nye sten på en skorsten, når det handler om langtidsholdbar reparation af skorstene. Klatreteknik.dk har stor erfaring inden for byggebranchen og leverer den høje faglighed, som reparation af skorstene eller ethvert byggeprojekt har brug for. Et flot tag, med en flot skorsten, kendetegner et gedigent og veludført reparation af skorsten eller andre projekter, som både kunden og vi kan være stolte af og glade for.

Klatreteknik kan det med reparation af en skorsten

Vi er et topprofessionelt firma, der leverer til tiden, evner at følge en plan, både kvalitetsmæssigt, økonomisk og tidsmæssigt til mangelfri aflevering. “Kvalitet skal ses på detaljen”. Det er det, vi lever efter.  Så kontakt klatreteknik.dk, når der brug for reparation af din skorsten. Vi er de hurtigste leverandører af kvalitet. Vi står naturligvis klar til at løse netop den opgave, du har til os.

Vi arbejder højt, men sikkert

Vi synes faktisk det er rigtig sjovt at klatre. Klatreteknik er også vores hobby, fordi vi er en håndværker virksomhed, som har specialiseret sig med arbejde i højden uden brug af stillads og lifte, også når det gælder reparation af skorstene.

Vi bruger lette rebsystemer

Vores rebsystemer er lette at pakke ud og ind. Det betyder også at risikoen er langt mindre for at beskadige noget ved reparation af skorstenen.  Rebsystemerne kan naturligvis pakkes sammen hver dag, hvis reparationen af skorstenen tager længere tid. Du undgår de store udgifter til besværlige stillads og lift opsætninger, som især i byerne kan være et problem.

Kontakt os på e-mail kontakt@klatreteknik.dk på telefon 28 15 01 29 eller send en besked her

Se også vores ydelser inden for facaderenovering, vinduespolering og tagreparation.