Faldsikring tag

Faldsikring på alle tage

Uanset hvor vi løser opgaver skal der faldsikring til. Det være sig på tage, vindmøller, kraner, master eller andre steder, så har vores kunder ofte brug for rådgivning om faldsikring. Der skal opsættes faldsikring, overalt, hvor der er risiko for at tage et frit fald. Hos Klatreteknik bruger vi forskellige typer af faldsikringssystemer, som afhænger af typen af opgave. Nogle steder opsætter vi nogle permanente systemer til faldsikring på tage. Det er typiske installationer på tage ved nybyggeri eller renovering. Andre steder kan det være midlertidige systemer, som kun særligt uddannet personale kan sætte op. Uanset hvilket system vi benytter os hos Klatreteknik, så har vi gennemtænkt den beredskabsplan, der er nødvendig til den pågældende opgave. Med vores faldsikringssystemer og en beredskabsplan sikrer vi mod at der opstår situationer, hvor en arbejder kan komme til skade under klatringen eller under selv arbejdet.

Godkendt faldsikringsudstyr

I vores planlægning af opgaverne gennemgår vi alle risici. Hos Klatreteknik bruger vi kun godkendt faldsikringsudstyr og alle vores specialuddannede håndværkere er professionelle i at bruge udstyret til  faldsikring på f.eks. tage. Det er både deres egen sikkerhed og din sikkerhed for at undgå ulykker. Alle steder, hvor der er risiko for et frit fald, skal der altid benyttes fuld falddæmping og H-seler.

Alle kompetencer i faldsikring tag

For at etablere faldsikring på tage eller andre steder, så kræves der særlig uddannelse i den korrekte brug af faldsikringsudstyret. Det er den sikkerhed og kvalitet, du får, når du bruger os fra Klatreteknik. Vores specialister har alle den helt nødvendige viden om det personlig faldsikringsudstyr og andet sikkerhedsudstyr, såsom sele, falddæmper, faldsikringssystem, ankerpunkter, beredskabsplan og førstehjælp. Det er den rådgivning, som du også kan få hos Klatreteknik. Kontakt os for at få den helt rigtige rådgivning omkring brugen af faldsikring og hvilke systemer,  der bør benyttes, i netop din opgave med  faldsikring på tage.

Kontakt os på e-mail kontakt@klatreteknik.dk på telefon 28 15 01 29 eller send en besked via vores kontaktformular

Se også vores ydelser inden for facaderenovering, tagreparation og skorstens reparation.